JPL-ratings EA FC 25: Vanaken en Alderweireld boven de rest

EA FC 25: Alderweireld en Vanaken de beste in de JPL, drie keer Anderlecht in top tien

14 september om 16:07
Laatste update: 14 september om 16:31

Dra ligt EA FC 25 in de rekken. EA maakte nu al de ratings van de spelers in de Jupiler Pro League bekend. Toby Alderweireld en Hans Vanaken zijn de primussen van de klas.

Alderweireld en Vanaken kregen in de opvolger van de populaire FIFA-reeks de hoogste raking van de makers. De verdediger van Royal Antwerp FC en de middenvelder van Club Brugge hebben een '80' op hun kaartje staan.

In de top tien staan er drie spelers van Club Brugge, drie spelers van Royal Antwerp FC, drie spelers van RSC Anderlecht en eentje van KRC Genk. Naast Vanaken gaat het bij Blauw-Zwart om Simon Mignolet (78) en Andreas Skov Olsen (78). Ook Jan Vertonghen kreeg een rating van 78 achter zijn naam. Zijn ploegmaats van RSC Anderlecht Anders Dreyer en Thorgan Hazard moeten het met en rating van 77 doen. Dat geldt ook voor Antwerp-spelers Jean Butez en Vincent Janssen.

Genk wordt in de top tien vertegenwoordigd door Bryan Heynen. De aanvoerder van Genk mag ook pronken met een rating van 77.

De rating van alle spelers uit de Jupiler Pro League vindt je op de website van EA Sports.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.