Duranville mag hopen op meer minuten bij Dortmund: "Ik hou van hem"

15 september om 18:33

Het Belgische publiek mocht tijdens de interlandbreak nog eens kennismaken met Julien Duranville. De flankaanvaller van Borussia Dortmund kreeg de kans om zich te tonen bij de Rode Duivels en stelde niet teleur. Nu moet hij werken aan zijn doorbraak bij Dortmund.

Duranville was één van de verrassende namen in de selectie van Domenico Tedesco. Al zeker omdat de flankaanvaller de voorbije maanden eigenlijk zo goed als niet in actie kwam. Tedesco gelooft echter in het jeugdproduct van RSC Anderlecht en ook Dortmund-coach Nuri Sahin gelooft rotsvast in de kwaliteiten van Duranville.

Sahin wil Duranville dit seizoen een pak meer gaan gebruiken, maar brengt hem maar stelselmatig. "Juju is lange tijd geblesseerd geweest. We hebben een verantwoordelijkheid tegenover hem", legt Sahin uit. "Maar we willen zijn ontwikkeling zeker niet hinderen."

De coach gelooft dan ook zeker in een doorbraak van Duranville en wil hem dit seizoen vaak aan het werk zien. "Ik hou van die speler. Ik geniet er elke dag van om hem bezig te zien. Hij zal nog ongelooflijk belangrijk voor ons zijn", klinkt het nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.