Mbappé eist miljoenen van PSG

Geen bemiddeling: Mbappé gaat strijd om gigantisch bedrag zelf aan met PSG

11 september om 20:01

Kylian Mbappé gaat zelf de strijd aan met Paris Saint-Germain. De aanvaller van Real Madrid heeft geen trek in bemiddeling van de juridische afdeling van de Ligue 1. Dat meldt persbureau AFP.

Volgens Mbappé heeft hij nog drie maandsalarissen en een ethische bonus te goed van PSG. Het zou gaan om bedragen van tussen de 55 miljoen euro en 80 miljoen euro. De Parijzenaren zijn het niet eens met Mbappé, waardoor er een geschil is ontstaan. PSG beweert dat Mbappé er in 2023 mee heeft ingestemd om afstand te doen van die bedragen.

Mbappé is naar de juridische commissie van de LFP gestapt om zijn gelijk te halen. De juridische afdeling van de Franse competitie bood tijdens een bijeenkomst aan om te bemiddelen. "Die mogelijkheid werd tijdens de meeting afgewezen door de vertegenwoordiger van de speler", laten de belangenbehartigers van Mbappé weten aan het AFP.

PSG zette Mbappé vorig seizoen al uit de selectie, door gesteggel over een optie in het contract van de Franse superster. De aanvaller maakte geen gebruik van die optie en liep daardoor deze zomer gratis de deur uit. Uiteindelijk werd Mbappé in genade aangenomen. Niet veel later tekende hij bij Real Madrid.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.