Furo (Club Brugge) en Bafdili (KRC Genk) helpen België U18 aan gelijkspel

7 september om 19:32

Naast de Rode Duivels komen ook de jeugdelftallen van de nationale ploeg in actie. Zo ook de U18, dat zaterdag een oefenpartij tegen de Zweedse leeftijdsgenoten heeft afgewerkt, met een 2-2 gelijkspel tot gevolg.

De U18 van België, met onder meer Nunzio Engwanda (RSC Anderlecht), Kaye Furo (Club Brugge) en Zaid Bafdili (KRC Genk) kende ook geen makkelijke partij. Die laatste twee werden wel uitblinkers, maar zagen Zweden na dertien minuten op voorsprong komen.

Net voor rust viel de gelijkmaker nog na een knappe voorzet van Bafdili, die Furo wist te bereiken. Het Club Brugge-talent twijfelde niet en kopte de bal overtuigend in doel. Net na de pauze was die combinatie ook goed voor een tweede (lucky) doelpunt van Furo. Het bleef echter geen 1-2, want ook de Zweden wisten nog te scoren en de 2-2 eindstand op het scorebod te zetten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.