Club Brugge krijgt stevige waarschuwing: "KV Kortrijk wint hier vaak"

9 september om 21:40

KV Kortrijk kent een seizoen met up en downs en staat met een 7 op 18 momenteel toch weer in een degradatiezone. Het moet dus weer punten sprokkelen, maar krijgt met Club Brugge in de JPL wel een stevige tegenstander. Toch boezemt dat KVK geen angst in.

Voor doelman Patrik Gunnarsson dreigt het ook een bijzonder drukke wedstrijd te gaan worden, maar hij is helemaal klaar voor de partij tegen Club Brugge. "Ik wil helemaal klaar zijn voor de topmatch tegen Club Brugge", vertelt hij op de clubsite. "Ook daar kijk ik naar uit om – in een vol huis, met al onze supporters achter ons – tegen een ploeg uit de Champions League te spelen. Ik heb al gehoord dat Kortrijk hier regelmatig wint van Brugge."

Heel wat clubs in België lieten alvast een goede indruk na op de doelman. "In België halen alle clubs een behoorlijk niveau", geeft hij nog aan. "De competitie is hier ook meer fysiek en de individuele kwaliteit ligt toch wel hoger. Daarom zegt men ook dat de Belgische competitie tot de top-zes van Europa behoort", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.