Nicky Hayen blikt vooruit op Dender tegen Club Brugge

Hayen wil verbetering zien: "Snel naar het niveau dat we onhoudbaar zijn"

23 augustus om 19:34
Laatste update: 23 augustus om 19:38

Club Brugge-coach Nicky Hayen hoopt dat zijn ploeg van nog meer averij verstoken blijft. Blauw-Zwart kon vorige week pas in de vierde speelronde voor het eerst winnen. De trainer gaat er evenwel vanuit dat zijn ploeg nu vertrokken is.

De eerste overwinning van het seizoen heeft bij Blauw-Zwart voor veel vertrouwen gezorgd, maar Hayen geeft aan dat het nu pas moet beginnen. "We willen elke week beter presteren", citeert Het Laatste Nieuws de coach. "De overwinning tegen Antwerp gaf ons zuurstof."

De eerste drie matchen verspeelde Club punten tegen KV Mechelen, Standard en KRC Genk. Zulke misstappen kunnen de Bruggelingen zich niet veel meer veroorloven. "We willen snel naar het niveau toegroeien opdat we weer onhoudbaar zijn", klinkt het dan ook. "Opluchting is een groot woord, maar we waren wel tevreden met de drie punten tegen Antwerp. Ik was vooral blij voor de spelersgroep dat we het over de streep hebben getrokken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.