Mohamed Badamosi op weg naar Standard

UPDATE: Badamosi (ex-KV Kortrijk) in Luik om contract te ondertekenen'

26 augustus om 17:47
Laatste update: 26 augustus om 17:47

Mohamed Badamosi is op weg om speler van Standard te worden. Sacha Tavolieri meldt vrijdag dat de voormalig spits van KV Kortrijk begin volgende week naar ons land komt om de overgang af te ronden.

Tavolieri beweerde eerder al informatie te hebben dat de Rouches de spits tot het einde van het seizoen van FK Cukaricki uit Servië wilden huren. Dit vanwege de beperkte financiële mogelijkheden van de club uit Luik. 

Standard betaalt naar verluidt slechts 75.000 euro om Badamosi te huren en zou ook een aankoopoptie willen in het huurcontract. Mocht het de speler dan definitief willen inlijven, dan zou de transfersom rond de 500.000 euro liggen.

De Gambiaan was tussen 2020 en 2022 speler van KV Kortrijk, waar hij in 34 wedstrijden één doelpunt scoorde. De aanvaller trok daarop naar FK Cukaricki, daar waren zijn cijfers al iets beter: in 46 partijen maakte hij veertien doelpunten en gaf hij vijf assists.

UPDATE: Maandag zou Badamosi in Luik zijn gesignaleerd voor het ondertekenen van de huurovereenkomst en een fotosessie. De verwachting is dan ook dat de deal snel wordt bekendgemaakt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.