Standard mikt op Oostenrijkse opvolger voor Ngoy

Tavolieri: ´Transfervrije Oostenrijker moet vertrek Ngoy bij Standard opvangen'

23 augustus om 16:15

Nathan Ngoy gaat Standard naar alle waarschijnlijkheid verlaten voor een Engelse avontuur bij bij Luton Town. In de zoektocht naar een vervanger is Standard uitgekomen bij David Affengruber.

Ngoy staat op een zucht van Luton Town, waardoor er een plekje lijkt vrij te komen in de verdediging van Standard. De Rouches kijken naar Oostenrijk om dat in te vullen. De 23-jarige Affengruber staat op de radar, meldt Sacha Tavolieri. De geruchtenmaker beweert dat er al onderlinge gesprekken lopen, al is er van een overeenkomst voorlopig (nog?) geen sprake.

David Affengruber is momenteel een transfervrije speler, eerder speelde de 23-jarige Oostenrijker voor SK Sturm Graz en Red Bull Salzburg. In het afgelopen seizoen was de centrale verdediger een vaste waarde in de basiself bij Sturm Graz en wist hij ook kampioen te worden met deze ploeg. De marktwaarde van Affengruber staat op vier miljoen euro. Door zijn transfervrije status hoeft Standard geen transfersom voor de speler te betalen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.