Muslic na 1-6 overwinning van Cercle: “Done deal"

Muslic na 1-6 overwinning van Cercle: “Normaal ben ik zo goed met woorden”

23 augustus om 10:28

Na de indrukwekkende 1-6-overwinning van Cercle Brugge tegen Wisla Krakau sprak coach Miron Muslic vol trots. Het was volgens hem dan ook een historisch moment voor de club.

"Als Cercle zijnde schrijven we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis," verklaarde Muslic, geciteerd door Het Laatste Nieuws. Muslic was zichtbaar aangedaan door de prestatie van zijn team. Hij benadrukte het belang van het harde werk en de toewijding die tot deze overwinning hadden geleid. 

"We moesten met een groot hart deze uitdaging aangaan. Het is echt een magische avond... Ik ben sprakeloos. En normaal ben ik zo goed met woorden." De intense sfeer in het stadion maakte de overwinning volgens Muslic nog specialer. "Dit is waarom we voetbal spelen," voegde hij toe.

De coach maakte ook duidelijk dat de focus volledig op de toekomst ligt, na deze overtuigende prestatie. "Dit is een done deal voor ons. We moeten niet meer praten over de match van volgende week", stelde Muslic resoluut.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.