Club Brugge-trainer Nicky Hayen blikt vooruit op Club Brugge - KV Mechelen

Een leuke Club Brugge – KV Mechelen op komst? “We willen ons tonen vandaag”

26 juli om 20:14

Vrijdag start het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. Club Brugge ontvangt KV Mechelen. Krijgen we een leuke partij te zien? Nicky Hayen heeft alvast veel zin in het duel.

Landskampioen Club Brugge verloor de Supercup van Union, maar kan vrijdag meteen de rug rechten. Wat kan het publiek verwachten? "Wat ik wil zien? 95 minuten lang strijd en kwaliteit aan de bal gecombineerd met hoog druk zetten", aldus Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

De voorbije weken was Club Brugge erg actief op de transfermarkt. Deze week haalde het Siquet nog terug naar ons land. Hayen lijkt tevreden over de huidige Brugse spelersgroep. "Onze kern ziet er inderdaad heel goed uit momenteel. We willen ons dan ook tonen vandaag."

Wat verwacht Hayen van de tegenstander? "We kijken vooral naar onszelf, daar ligt de nadruk op. Wij onderschatten niemand", stelde de trainer van Club Brugge nog. Volg Club Brugge - KV Mechelen in de live-omgeving van VoetbalPrimeur.be en praat mee over de partij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.