UPDATE: 'Club Brugge mag hopen, Siquet aast ook op transfer'

19 juli om 19:30
Laatste update: 19 juli om 19:30

Club Brugge haalde deze zomer al flink wat pionnen in huis, maar blijft ook uitkijken naar extra versterking. Daarvoor denkt het onder meer aan Hugo Siquet.

Volgens geruchtenmaker Sacha Tavolieri heeft Club Brugge het vizier gericht op de rechtsachter en inmiddels ook al gesproken met de entourage van Siquet. De Rode Duivel hoopt echter voornamelijk op een nieuw buitenlands avontuur en kan ook rekenen op interesse uit de Ligue 1.

Bij Club Brugge zou Siquet het (kleine) probleem op de rechtsachter moeten oplossen. Daar leek Kyriani Sabbe dit seizoen volop zijn kans te gaan krijgen, maar de belofteninternational sukkelt opnieuw met een blessure en is nog enkele weken buiten strijd. Nicky Hayen moet daarom rekenen op NXT-pionnen Amine Et-Taïbi en Bi Abdoul Kader Yameogo.

De inmiddels 22-jarige Siquet werd het voorbije anderhalve seizoen door SC Freiburg uitgeleend aan Cercle Brugge. Hij kwam 51 keer uit voor de Vereniging en was daarin goed voor twee doelpunten en vijf assists.

Update: Tavolieri meldt dat Club Brugge inmiddels aandringt en gelooft in een deal met de rechterverleugelverdediger van SC Freiburg.

Update: Bij Club Brugge heeft men goede hoop in de komst van Siquet. Zo klinkt het dat de verdediger ook aast op een transfer naar de landskampioen. Zijn club SC Freiburg wil hem laten gaan voor een som van rond de vijf miljoen euro.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.