'RSC Anderlecht shopt nog in Nederland en wil voormalig KVM-talent Robberechts'

2 september om 16:20

De transferperiode is nog enkele dagen open en daarin willen heel wat clubs nog zaken doen. Ook RSC Anderlecht, dat met Milan Robberechts nog een extra flankaanvaller hoopt gevonden te hebben.

De twintigjarige Vilvoordenaar wordt in de Nederlandse media namelijk genoemd als een potentiële aanwinst voor Anderlecht. Robberechts is in ons land vooral bekend vanwege zijn passage bij KV Mechelen, waar hij vier keer voor uitkwam en twee keer voor wist te scoren. De grote doorbraak kwam er echter nooit.

Hij besloot een jaar geleden om naar Nederland te verhuizen, waar hij aan de slag ging bij Fortuna Sittard. Ook daar was hij nog geen basispion en werd hij uitgeleend aan de tweedeklasser VVV-Venlo, zonder al te veel succes.

Toch heeft hij zich naar verluidt in de kijker gespeeld van Anderlecht, dat hem hoogstwaarschijnlijk voor één seizoen zal lenen. Hij zou dan niet aanschuiven bij de A-kern, maar wel zijn wedstrijden afwerken met de RSCA Futures.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.