Silvio Proto over Christian Eriksen van Manchester United naar RSC Anderlecht

Proto is zeker: "Eriksen naar RSCA en Manchester blijft deel van salaris betalen"

2 september om 11:36
Laatste update: 2 september om 12:52

Silvio Proto twijfelt er niet aan: Christian Eriksen is onderweg naar RSC Anderlecht. Meer zelfs, volgens zijn bron komt de Deen 'gratis' over naar paars-wit en zal Manchester United een deel van zijn salaris blijven betalen.

Proto was zoals vaker te gast bij RTL sports. "Ze gaan Eriksen nemen. Ik heb mijn bronnen", zei de voormalige doelman van RSCA op een bepaald moment. "Maar niet voor de cijfers die eerder in de kranten verschenen zijn."

Volgens Proto gaat het om een transfervrije (huur)deal. "Hij komt gratis over én Manchester zal een deel van zijn salaris blijven betalen, dat is wat ik heb doorgekregen", klinkt het. 

De ex-doelman benadrukte daarna nog eens de rol van Brian Riemer in de deal, waarmee Eriksen een goede relatie zou hebben. De Deen ging bij Brentford aan de slag na zijn hartproblemen, waar de huidige RSCA-coach toen assistent-coach was. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.