Christian Eriksen en RSC Anderlecht

'Eriksen-dossier zweeft tussen aartsmoeilijk en onhaalbaar voor RSC Anderlecht'

2 september om 09:02

Hoewel Leander Dendoncker de laatste zomertransfer van RSC Anderlecht leek te gaan worden, is het dossier rond Christian Eriksen echter nog niet afgerond. Volgens HLN is de situatie echter gecompliceerd. 

De krant stelt dat het dossier van Eriksen 'al naargelang de geconsulteerde bron tussen aartsmoeilijk en onhaalbaar zweeft'. De Deense spelmaker zou het voorstel van Anderlecht kennen en de bal ligt nu in zijn kamp. 

Afgelopen weekend mocht Eriksen slechts enkele minuten invallen tegen Liverpool. Zijn rol bij Manchester United lijkt dit seizoen erg klein te zullen zijn. Naast RSCA heeft ook Ajax eerder interesse getoond, maar in Nederland sluit maandag de transfermarkt al. De Amsterdammers zullen dus snel moeten handelen indien ze Eriksen toch nog zouden willen inlijven. 

Het voordeel dat Anderlecht dan weer heeft is dat Eriksen Brian Riemer goed kent. Hij werkte eerder met hem samen bij Brentford FC, toen Riemer er aan de slag was als assistent-coach. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.