Deur voor Anderlecht lijkt nog altijd nog op een kier in het dossier van Eriksen

Deur voor Anderlecht lijkt nog altijd nog op een kier in het dossier van Eriksen

30 augustus om 21:26

RSC Anderlecht is deze zomer nog op zoek naar versterking. De naam van Christian Eriksen werd al een paar keer in verband gebracht met paars-wit. Voorlopig blijft het nog afwachten in het dossier van de Deen, maar de deur voor paars-wit lijkt nog altijd op een kier te staan.

In België is de transfermarkt nog een paar dagen open, maar in Engeland en andere topcompetities sluit de markt vrijdagavond na 23.59 of is al gesloten. Wil Eriksen de overstap maken naar een Engelse, een Schotse of Franse club dan moet de deal dus snel rondkomen. Voorlopig lijkt het evenwel windstil. Manchester United zou nog naar een oplossing zoeken, maar in Engeland klinkt het dat er nog niets uit de bus is gekomen.


In België sluit de tranfermarkt pas op 6 september al zal Anderlecht eerder moeten handelen, wil het Eriksen ook inschrijven voor de competitiefase van de Europa League. Eriksen werd ook in verband gebracht met Ajax. In Nederland sluit de markt op 2 september. Zijn voormalige club kan dus ook nog na vandaag handelen. 

Eriksen zelf lijkt zich nog altijd te richten op Manchester United. De Deen deelde op zijn Instagrampagina de Europese loting van United.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.