RSC Anderlecht geïnteresseerd in Silas Mvumpa

RSC Anderlecht geïnteresseerd in Silas, ook Hoffenheim toont interesse'

30 augustus om 17:57
Laatste update: 30 augustus om 17:57

RSC Anderlecht heeft interesse in Silas Katompa Mvumpa. De 25-jarige aanvaller moet voorin voor extra concurrentie gaan zorgen bij de Brusselaars. Hij geniet daarnaast ook van de interesse van TSG Hoffenheim.

Silas wilde in eerste instantie bij Stuttgart blijven, maar heeft deze beslissing heroverwogen, meldt Sky Sports. De aanvaller kende een goede voorbereiding en was in het verleden nog een belangrijke waarde bij de club. Die basisplek heeft hij vorig seizoen echter verloren. Toen kwam de Congolese international tot 27 wedstrijden, waarvan acht als basisspeler, in actie. In dat seizoen lukte het de Congolees vijf keer om het doel te treffen.

Ook dit seizoen zou hij opnieuw niet kunnen rekenen op veel speelminuten. Hij speelde nog 27 minuten mee in de DFL Supercup en bleef daarop twee keer op de bank zitten bij Stuttgart. Hij heeft daarop besluiten om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging, waar Anderlecht nu van hoopt te kunnen profiteren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.