Anderlecht wil 10 miljoen euro ontvangen van Feyenoord voor Dreyer

'RSC Anderlecht wil 10 miljoen euro ontvangen van Feyenoord voor Dreyer'

2 september om 19:14
Laatste update: 2 september om 19:32

RSC Anderlecht heeft aangegeven wat het prijskaartje is voor Anders Dreyer. Feyenoord zal minimaal tien miljoen euro op tafel moeten leggen, wil het Dreyer overnemen van RSC Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Anderlecht ook nog geen officieel bod ontvangen vanuit Rotterdam.

Een aantal uur voor de Nederlandse transferdeadline kwam naar buiten dat Feyenoord denkt aan Dreyer, nu Andreas Skov Olsen van Club Brugge onhaalbaar is gebleken. HLN komt nu met meer details: volgens de informatie van de krant heeft Anderlecht tot op heden nog geen bieding van Feyenoord op Dreyer ontvangen. Paars-wit heeft echter wel een duidelijk prijskaartje rondom de nek van de 26-jarige Deense rechtsbuiten gehangen.

Anderlecht zou 'sowieso' tien miljoen euro willen hebben voor Dreyer. Het is niet duidelijk hoeveel Feyenoord bereid is om te betalen voor de Deense flankaanvaller. Eerder deden de Rotterdammers wel een bod vijftien miljoen plus bonussen op Skov Olsen.

Anderlecht nam in januari 2023 Dreyer voor 4,2 miljoen euro over van FC Midtjylland. De vleugelaanvaller heeft bij paars-wit nog een contract tot de zomer van 2027. Volgens transfermarkt heeft de 26-jarige Dreyer een huidige transferwaarde van 15 miljoen euro. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.