Wouter Vrancken over KAA Gent

Vrancken wil uit startblokken schieten met Gent: "Boost voor alles wat erna komt"

12 juli om 16:18

Er waait een nieuwe wind bij KAA Gent. Niet in het minst met nieuwe coach Wouter Vrancken. Hij reageert op z'n ambities met Gent en benadrukt het belang van een sterke start. 

Vrancken kent de Belgische competitie ondertussen natuurlijk goed. Hij heeft een idee van wat het komend seizoen kan gaan worden voor KAA Gent. "De Belgische reeks is een moeilijke reeks om in te spelen, dat hoor je ook van buitelandse coaches en spelers", aldus Vrancken op het kanaal van KAA Gent. "Een soort van transitie-kampioenschap met veel omschakelmomenten.3

De ambitie van Gent moet volgens Vrancken altijd de Champions' Play-offs zijn. "Die is ook uitgesproken en ik denk dat dat een gezonde ambitie is", aldus de coach. Een sterke start maken is daarbij van groot belang. 

"Sowieso, om de juiste vibe te hebben, de juiste energie en enthousiasme. Niet alleen in de ploeg maar ook met de supporters", aldus Vrancken. "Dan is het superbelangrijk om goed te starten en dan weet je ook dat het een boost is voor alles dat erna komt."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.