KAA Gent coach Wouter Vrancken

Vrancken over transferplannen: "Hier en daar veranderingen zullen zijn"

12 juli om 14:31
Laatste update: 12 juli om 14:38

Ook KAA Gent verblijft momenteel nog in Nederland. Coach Wouter Vrancken gaf van daaruit een interview, waarbij hij kort op de transferplannen van de club wou ingaan. 

Uiteraard kon Vrancken geen concrete namen noemen van eventuele transfertargets. Maar de coach wou er wel iets over kwijt. "Dat is niet simpel natuurlijk (om er iets over te zeggen, red.)", zegt Vrancken op de website van de club. "Maar ik denk wel dat er hier en daar nog enkele veranderingen zijn, zowel inkomend als uitgaand."

Daarnaast krijgt hij wel al aanvaller Max Dean bij. "Dat is de enige waar we het wel meer over kunnen hebben", zegt Vrancken. "Een heel speciaal profiel. Een soort opportunist als aanvaller, heel direct en energiek. Scoort gemakkelijk met links en rechts."

Hoe is Gent bij Dean uitgekomen? "Het is niet zo evident om tegenwoordig nog op te kunnen tegen bijvoorbeeld de City-group, die al veel jongeren coveren. Om dan nog de jongeren te vinden die onder de radar blijven. Maar op die manier zullen we het moeten doen", aldus Vrancken. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.