Derksen haalt Pickford en Walker bij Engeland door de mangel

Duo Engeland wordt door de mangel gehaald: 'Lijkt op keeper in amateurvoetbal'

1 juli om 23:44

Johan Derksen, de Nederlandse analist, is absoluut geen fan van Jordan Pickford en Kyle Walker van Engeland. Derksen vertelt bij Vandaag Inside Oranje dat hij zich enorm stoort aan het Engelse tweetal en niets begrijpt van hun basisplaats.

"Ze zijn zichzelf niet. Echt onherkenbaar", luidt de conclusie van Derksen als hem wordt gevraagd naar het teleurstellende Engelse elftal. "Dat is al sinds jaar en dag zo. Het Engels elftal hoort altijd bij de kanshebbers en ze gaan altijd teleurstellend naar huis. De coach wordt dan altijd finaal de grond ingeschreven door de pers."

Daarna haalt Derksen als eerste Walker door de mangel. De analist is totaal geen fan van de kwaliteiten van de Engelse back. "Ik begrijp ook niet dat hij een basisplaats heeft bij Manchester City. Echt een domme kracht en hij is zo blind als wat."

Vervolgens komt ook Pickford nog aan de beurt, want met zijn uitstraling is Derksen het ook niet eens. "Wat mij ontzettend stoort aan dit Engelse elftal is die verschrikkelijke keeper van Everton. Een keeper met afgezakte kousen. Hij ziet er uit als een keeper van het zesde elftal in het amateurvoetbal."