'Club Brugge ziet bod op Union-spits Nilsson geweigerd worden'

3 juli om 21:26

Bij Club Brugge is men nog op zoek naar een nieuwe spits om het vertrek van Igor Thiago op te vangen. Daarvoor heeft men bij Blauw-Zwart het vizier gericht op Union-spits Gustaf Nilsson.

Met dat bericht komt Het Nieuwsblad naar buiten. Bij Club Brugge zoekt men naar een vervanger voor Thiago en kwam men daarvoor uit bij onder andere Nilsson. Men legde ook al een eerste bod van zo'n 4,5 miljoen euro neer voor de Zweed, maar dat werd meteen geweigerd.

Een vertrek sluit de Brusselse club niet uit, al wil het wel meer geld krijgen voor de boomlange Zweed. Zelf zou Nilsson niet weigerachtig staan tegenover een vertrek naar de landskampioen, al moet er dus nog een akkoord gevonden worden tussen beide clubs. Afgelopen winter deed KAA Gent ook een poging om Nilsson in huis te halen, maar die deal ging toen niet door.

De 27-jarig Zweed heeft bij Union nog een contract tot medio 2025 en komt sinds 2022 uit voor de club. Hij speelde tot dusver 93 partijen voor de Brusselaars en was daarin goed voor 27 doelpunten en zeven assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.