CEO KBVB over aanblijven Tedesco als bondscoach Rode Duivels

CEO KBVB over aanblijven Tedesco: “Iedereen juicht toe hoe hij vernieuwt”

29 juni om 17:17
Laatste update: 29 juni om 17:22

Piet Vandendriessche, de CEO van de Royal Belgian Football Association, geeft uitleg over de zekerheid van de bond om het contract van bondscoach Domenico Tedesco tot na het WK 2026 te respecteren.

Vandendriessche geeft aan dat de bond tevreden is met bondscoach Tedesco bij de Rode Duivels. “Er staat een nieuwe, verjongde ploeg. Het team kan terugblikken op een succesvolle kwalificatiecampagne en in het toernooi is de belangrijkste horde genomen: de kwalificatie voor de 1/8ste finales”, citeert Het Belang van Limburg Vandendriessche.

Vandendriessche deelt dat de bond veel vertrouwen heeft in de bondscoach van de Rode Duivels. “Vanuit de bond is er veel vertrouwen in Tedesco. Ik denk dat iedereen toejuicht hoe hij de ploeg aan het vernieuwen is. We horen van iedereen dat hij er een hecht team van heeft gemaakt en dat de groepssfeer heel goed is. Ook de mensen met wie hij zich omringt, zijn heel professioneel”, besluit Vandendriessche.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.