Hayen in eerste seizoen als hoofdtrainer Club Brugge

Hayen in eerste seizoen als T1 Club Brugge: “De grootste uitdaging dit seizoen”

29 juni om 16:46
Laatste update: 29 juni om 17:05

Nicky Hayen, de hoofdtrainer van Club Brugge, blikt vooruit op het aankomende seizoen van Blauw-Zwart. Hayen wist Blauw-Zwart via de Champions’ Play-Offs naar het kampioenschap van de Jupiler Pro League te brengen. Hayen vertelt wat de grootste uitdaging voor Club Brugge wordt in het aankomende seizoen.

Hayen vertelt als volgt over het aankomende seizoen van Club Brugge. “De grootste uitdaging dit seizoen is opnieuw te bevestigen, wat we de afgelopen 10 wedstrijden gedaan hebben. We hebben hele goede wedstrijden gespeeld met echt heel veel kwaliteit. Dat is iets waarop we willen verder bouwen”, deelt Hayen via de officiële kanalen van Club Brugge.

Hayen geeft aan wat belangrijk is voor Club Brugge om te bevestigen. “De mentaliteit, de mindset, het doorzettingsvermogen wat we ook in die wedstrijden getoond hebben was fantastisch en top. Dat is iets dat elke wedstrijd moet terugkomen. Er altijd voor blijven gaan 95 minuten lang, ook al wordt het niveau niet behaald wat we willen halen. Al die componenten samen moeten we opnieuw kunnen brengen”, besluit Hayen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.