Bondscoach Domenico Tedesco snapt niets van fluitconcert

Tedesco reageert na fluitconcerten van eigen fans: "Ik ben verrast"

26 juni om 21:40
Laatste update: 26 juni om 22:51

Domenico Tedesco heeft op de persconferentie gereageerd op het fluitconcert van de Belgische fans dat de Rode Duivels na de match tegen Oekraïne ten deel viel. De bondscoach was duidelijk niet blij met de reactie van de fans.

Tedesco kon er niet mee lachen dat de fans hun onvrede zo vocaal hadden gedeeld na de wedstrijd. De bondscoach toonde zich realistisch. "Het was duidelijk dat mijn spelers speelden om te winnen. Ze hebben alles geprobeerd", klonk het tegenover de pers na de partij. "Voor ons was het belangrijkste om ons te plaatsen. Na het verlies in de eerste match weet je dat het niet makkelijk wordt", aldus Tedesco nog.

Dat de Rode Duivels het zo moeilijk hadden, vond Tedesco ook niet zo verrassend. "We wisten dat het zwaar zou worden tegen Oekraïne en mochten niet falen", gaf hij nog aan. De bondscoach heeft duidelijk een andere opvatting over de prestatie tegen Oekraïne dan de fluitende fans, bij de coach van de Rode Duivels overheerste opluchting over het kwalificeren voor de achtste finales.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.