Carrasco haalt uit naar fluitende fans van Rode Duivels: "De groep vindt dit ontgoochelend"

26 juni om 21:24

Geen feeststemming bij de Rode Duivels na het gelijkspel tegen Oekraïne. Althans, niet bij de fans. De spelers zelf leken niet helemaal ontevreden met het gelijkspel en werden daarop getrakteerd door een fluitconcert. Onbegrijpelijk voor Yannick Carrasco.

In een reactie na de partij is de invaller bijzonder scherp voor de eigen achterban. "We zijn gekwalificeerd en super fier als groep. Als groep begrijpen wij de reactie van de fans dus niet. We vinden dat ontgoochelend", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Door dat gefluit gingen de spelers de massaal afgezakte eigen fans uiteindelijk ook niet groeten. "Neen. We hebben samen beslist om naar de kleedkamer te gaan, want we vinden dat gefluit niet normaal", is Carrasco duidelijk. "Je mag niet vergeten van waar België komt. En nu doen we elk toernooi mee..."

Maandag wacht de partij tegen Frankrijk in de achtste finales van het EK. Een wedstrijd waarin de Rode Duivels zich opnieuw kunnen proberen bewijzen voor de duizenden Duivelse fans.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.