Jeugdproduct Souanga verlengt bij OH Leuven tot 2027

OFFICIEEL: Jeugdproduct Souanga verlengt bij OH Leuven tot 2027

26 juni om 15:29

Christ Souanga en OH Leuven gaan langer met elkaar in zee. De 17-jarige linksback heeft zijn contract bij Leuven verlengd tot 2027. Dit nieuws wordt medegedeeld via de officiële kanalen van Leuven.

Souanga wist in het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen zijn debuut te maken tegen Standard. Souanga vertelt over zijn contractverlenging bij Leuven.“Ik heb hard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Ik hoop dat ik mij komend seizoen kan opwerken in het team en zoveel mogelijk speelminuten kan bemachtigen”, deelt Souanga.

Technisch Directeur Gyorgy Csepregi is ook te spreken over de verlenging van Souanga. “Christ was en is een heel belangrijk project voor onze Banqup Academy. Zijn contract is een beloning voor zijn ontwikkeling, maar het echte werk begint nu pas”, vertelt Csepregi.

Csepregi gelooft dat Souanga kan uitgroeien tot een vaste waarde bij Leuven. “Aan hem om te bevestigen en te tonen dat hij het vertrouwen van de club verdient. Hij is hier in goede handen en wij verwachten veel van hem in de komende jaren. Hij kan uitgroeien tot een vaste waarde”, besluit Csepregi.