Tieners krijgen kans bij Antwerp, De Roeck laat viertal meetrainen met A-kern

26 juni om 21:31

Grote veranderingen bij Royal Antwerp FC, waar met Jonas De Roeck een nieuwe wind waait. De trainer moet grote keuzes maken en lijkt dit seizoen ook de jeugd een kans te gaan geven.

Bij Antwerp heeft De Roeck namelijk besloten om vier jonkies een kans te geven bij de A-kern. Zo krijgen Gerard Vandeplas (18), Andreas Verstraeten (18), Youssef Hamdaoui (16) en Jeff Godelaine (16) de mogelijkheid om zich te tonen tijdens de eerste trainingen.

De achttienjarige Vandeplas was het afgelopen seizen nog een belangrijke pion bij de Young Reds in Eerste Nationale en mag zich nu tonen. Ook verdediger Verstraeten krijgt de kans om zich te bewijzen en is één van de meer 'ervaren' jonkies.

Minder ervaren is de zestienjarige Hamdaoui, die al kansen kreeg bij de Young Reds en zich nu mag bewijzen aan De Roeck. Verder is er ook nog aanvaller Godelaine, die bij de U21 het voorbije seizoen nog een uitblinker was.

Nieuwe jongens
Met Rosen Bozhinov werd er daarnaast een nieuwe jonge voetballer aangetrokken, terwijl er ook meer ervaren spelers in huis werden gehaald. Zo haalde de club ook Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) en Ayrton Costa (CA Independiente) in huis, terwijl Denis Odoi van Club Brugge werd aangetrokken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.