Openda over komst zoontje tijdens EK 2024 in Duitsland

Openda over komst zoontje tijdens EK: “Desnoods op twee plaatsen tegelijk”

13 juni om 17:17

Loïs Openda, de 24-jarige aanvaller van RB Leipzig en De Rode Duivels, vertelt dat hij momenteel een geweldige periode aan het beleven is. Openda is drie weken geleden getrouwd, verwacht in juli een zoontje en staat voor het EK 2024 in Duitsland met De Rode Duivels.

Openda legt uit welke stappen hij gaat ondernemen als zijn vrouw bevalt tijdens het EK 2024 in Duitsland. “Als mijn vrouw bevalt, ga ik uiteraard naar mijn kind. Dat is voorzien voor begin juli. Daarna zal ik wel terugkomen. Ook als het samenvalt met een wedstrijd zullen we wel een oplossing vinden. Desnoods ben ik op twee plaatsen tegelijk (lacht). Het is een jongen”, citeert Het Nieuwsblad Openda.

Openda vertelt verder over de bijzondere fase in zijn leven. “Weet je, ik beleef een geweldige periode in mijn leven. Ik ben drie weken geleden getrouwd en zal straks een zoon hebben. Bovendien neem ik deel aan een EK met mijn land. Dat is toch mooi. Ik hoop dat het me ook vleugels geeft op het terrein”, besluit de gelukkige Rode Duivel.