Julien Duranville niet in Champions League finale bij Dortmund

'Duranville mist ook Champions League-finale door blessureleed'

29 mei om 09:51

Zaterdag staat de finale van de Champions League op het programma. Borussia Dortmund en Real Madrid zullen onderling uitmaken wie de beker met de grote oren in de lucht mag steken. Ondanks het geen al te grote verrassing is, mogen we echter geen Julien Duranville in actie verwachten bij Dortmund. 

Duranville komt zaterdag opnieuw niet in actie, zo meldt HLN. Het 18-jarig talent kampt al sinds eind april met een nieuwe spierblessure. Duranville had nog maar pas zijn rentree gemaakt tegen Bayer Leverkusen, maar staat nu opnieuw al meer dan een maand aan de kant. 

De jonge Belg maakte in de winter van 2023 de overstap van RSC Anderlecht naar Dortmund, maar heeft nog niet al te veel plezier kunnen beleven aan zijn toptransfer. Door aanhoudend blessureleed kwam hij slechts twee keer kort in actie in de Bundesliga, samen goed voor amper tien minuten speeltijd. 

Naast Duranville mist Dortmund zaterdag enkel Ramy Bensebaini (ex-Lierse SK) en Mateu Morey, al zijn zij geen sterkhouders bij Geel-Zwart. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.