Ibrahima Bangoura tot en met 2028 bij KRC Genk in Jupiler Pro League

OFFICIEEL: Bangoura verlengt contract bij KRC Genk

28 mei om 11:17

Ibrahima Sory Bangoura heeft zijn contract verlengd bij KRC Genk. De middenvelder tekent 4 jaar bij en heeft daardoor een contract tot 2028. Dat meldt KRC Genk via de officiële kanalen.

Bangoura kwam veelvuldig in actie. 'In de zomer van 2022 kwam Bangoura in Genk aan. Drie seizoenen later heeft hij 47 wedstrijden op de teller staan in de Challenger Pro League. In de succesvolle campagne van de Genkse U19 in de UEFA Youth League stond hij vorig seizoen ook in de basis tegen Atlético Madrid in het iconische Metropolitana Stadion in Madrid', schreef KRC Genk.

De ontwikkeling van Bangoura is positief genoeg om te verlengen. 'De jonge Guineeër manifesteerde zich de afgelopen twee seizoenen als één van de drijvende krachten bij Jong Genk. Die puike prestaties leverden hem in januari een vaste plek op in de A-kern. In de Champions’ Play-offs maakte hij vervolgens zijn debuut in het Jan Breydel stadion tegen Club Brugge. Zijn steile opmars levert Ibrahima een verlengd verblijf op in de Cegeka Arena', aldus Genk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.