Mechele en Vanaken met recordaantal titels: ''Kan dit gevoel niet beschrijven''

Mechele en Vanaken pakken recordaantal titels en hebben onbeschrijflijk gevoel

27 mei om 16:45
Laatste update: 27 mei om 16:58

Club Brugge pakte niet alleen de landstitel, Brandon Mechele en Hans Vanaken pakten ook nog eens een record. De twee Club Brugge-spelers wisten namelijk hun zesde landstitel met Club Brugge te behalen.

Mechele en Vanaken mogen zich voegen in het rijtje met niemand minder dan Birger Jensen, Raoul Lambert, Franky Van der Elst, Dany Verlinden en Ruud Vormer. ''Om als echte Club-man een ranglijst aan te voeren met zulke namen, dat is gewoon onbeschrijflijk'', vertelde Mechele aan Het Nieuwsblad.

Zelf had de verdediger het niet zien aankomen. ''Dit overtreft mijn stoutste dromen. Ik hoopte vroeger om gewoon ooit eens kampioen te worden met Club. Maar zés keer, samen met Hans recordhouder? Het valt niet te beschrijven. Ik heb er écht geen woorden voor'', aldus Mechele.

Mechele speelde in zijn voetballoopbaan maar liefst 434 wedstrijden voor Club Brugge. Daarin wist de centrale verdediger 20 keer te scoren en 8 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.