Domenico Olivieri over KRC Genk - Royal Antwerp FC in Champions' Play-offs

Olivieri klaar voor duel tegen Antwerp: "Kan niet anders dan tevreden zijn met spelers"

18 mei om 18:04

KRC Genk neemt het maandag op tegen Royal Antwerp FC op de voorlaatste speeldag van de Champions' Play-offs. De Limburgers willen maar al te graag de vierde plek heroveren, maar moeten dan wel hopen op puntenverlies van Cercle Brugge én daarnaast zelf winnen van The Great Old. Coach Domenico Olivieri heeft er alvast vertrouwen in. 

Olivieri weet naar eigen zeggen nog niet zeker of hij opnieuw met Tolu Arokodare en Andi Zeqiri zal starten, of met één diepe spits. "Beide opties zijn mogelijk", zegt Olivieri bij Het Belang van Limburg. "We zijn alleszins klaar voor de komst van Antwerp. Als ik zie hoe de spelers deze week getraind hebben, kan ik niet anders dan heel tevreden zijn."

De coach van KRC Genk ziet ook dat Royal Antwerp een moeilijke periode doormaakt. Van onderschatting is er echter geen sprake. "We moeten gewoon naar onszelf kijken en zullen er met het publiek achter ons vol voor gaan. Maar gemakkelijk zal het zeker niet worden, Antwerp komt immers niet naar hier om zich te laten afslachten", besluit Olivieri. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.