Strijd om Smets barst los: 'RSC Anderlecht en KRC Genk gaan voor STVV-pion'

18 mei om 14:18
Laatste update: 18 mei om 14:23

De strijd om de handtekening van Matte Smets dreigt nog bijzonder stevig te gaan worden. De STVV-verdediger leek afgelopen winter nog op weg naar KAA Gent, maar bleef toch bij de club. Nu hopen KRC Genk en RSC Anderlecht op zijn komst.

Met dat bericht komt Het Nieuwsblad naar buiten. Smets leek al even op weg naar de uitgang bij STVV en de club is ook bereid om hem voor een goed bedrag te laten gaan. KRC Genk en RSC Anderlecht hopen daar alvast van te profiteren.

De nog steeds maar twintigjarige Smets wordt bij Anderlecht gezien als de ideale vervanger van Zeno Debast, die komende zomer een stap hogerop zet en al werd gelinkt aan de Portugese kampioen Sporting CP.

Bij Genk zou Smets dan weer het vertrek moeten opvangen van Mark McKenzie en Mujaid Sadick, die de club lijken te gaan verlaten. Daarnaast wordt ook Thorsten Fink gelinkt aan Genk en kan hij met Smets meteen een STVV-pion meenemen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.