Clement na verlies Rangers bij Celtic in Schotse competitie

Clement na verlies Rangers bij Celtic: “Deze match moesten we winnen”

11 mei om 21:54

Philippe Clement, de hoofdtrainer van Rangers, blikt terug op de 2-1 nederlaag tegen aartsrivaal Celtic. Clement uit zijn teleurstelling en ziet de kans om de Schotse competitie te winnen erg klein worden.

Clement vertelt over het verlies van Rangers bij Celtic. “Teleurstellend om te verliezen. Dit is een match die we moesten winnen. We wilden deze match winnen en ook de Schotse titel. Je wil goed beginnen, daar hebben we veel over gesproken, maar dat is niet gelukt”, deelt Clement via de officiële kanalen van Rangers.

Clement wordt vervolgens gevraagd wat zijn bericht nu is aan zijn selectie bij Rangers. “We hebben nog drie finales waarin we onze kwaliteit moeten laten zien. Aan onszelf, de fans en voor iedereen. We hebben ook nog een beker te winnen. In de competitie kan het ook nog, ook al is de kans heel erg klein”, aldus Clement.

Clement geeft aan wat het betekent om bij Rangers actief te zijn. “Als je bij Rangers speelt dan gaat het erom dat je alles wint. De teleurstelling is groot, we hebben niet de tijd om spijt te hebben. We moeten nu gaan reageren en dinsdag weer voor de winst gaan”, besluit de hoofdtrainer.

Het gat tussen koploper Celtic en achtervolger Rangers bedraagt nu zes punten in de Schotse competitie. Er zijn nog twee matchen te spelen voor Rangers en Celtic, hierdoor lijkt de kans op de titel erg klein voor Rangers. Op 25 mei staat Rangers opnieuw tegenover Celtic in de finale van de Schotse beker.