Doku over transfer naar Manchester City

Doku over transfer naar Manchester City: “Het beste team van de voetbalwereld”

24 augustus 2023 om 20:20

Jérémy Doku heeft de overstap van Stade Rennes naar Manchester City gemaakt. De Rode Duivel reageert zeer content op zijn transfer. Doku begon in 2012 in de jeugd bij RSC Anderlecht, vervolgens maakte hij een transfer naar het Franse Stade Rennes en nu mag hij het laten zien bij Manchester City. Doku tekende een contract tot de zomer van 2028.

Doku is erg blij met zijn transfer, volgens de vleugelflitser is het een erg mooie dag. “Dit is een geweldige dag voor mij, zowel persoonlijk als professioneel. Manchester City is het beste team van de voetbalwereld, om bij hen te mogen aansluiten is iets heel bijzonders voor mij en mijn familie”, deelt Doku via de officiële kanalen van Manchester City.

Doku vindt dat hij nog genoeg te leren heeft en kijkt uit naar de samenwerking met hoofdtrainer Pep Guardiola bij Manchester City. “Ik ben een jonge speler die nog erg veel te leren en verbeteren heeft. Om te werken met Pep en zijn staf, te spelen met deze wereldklasse-spelers, maakt mij een veel betere speler. Daar ben ik zeker van”, vertelt Doku.

Doku vertelt verder dat hij het geweldig vond om te zien hoe Manchester City het afgelopen seizoen de Treble wist te pakken. “Om City het afgelopen seizoen bezig te zien was geweldig. De Treble winnen is het moeilijkste in het voetbal en het is hen gelukt. Je kan niet geloven hoe blij ik ben om bij dit team te komen. Ik kan niet wachten om te beginnen, hopelijk maak ik de fans blij”, besluit Doku.