Anderlecht-icoon juicht komst Van Bommel toe

Degryse juicht Van Bommel naar Anderlecht toe: "Wel anders dan underdog Antwerp"

Vandaag om 14:35

Anderlecht-icoon Marc Degryse ziet wel wat in de komst van Mark van Bommel naar Anderlecht. Laatstgenoemde zou in beeld zijn om de ontslagen Brian Riemer te vervangen.

"Als ik zo rondkijk, dan zie ik wel wat in Mark Van Bommel, die bij Antwerp wel een staaltje vakkennis toonde en openbloeide nadat hij als coach lastige periodes kende bij PSV en Wolfsburg", opent Degryse in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Toch is de rol wel anders dan die bij Antwerp volgens Degryse. "Maar hij zal met zijn verleden als speler ook wel weten dat Anderlecht nog anders is dan Antwerp, waar hij de positie van underdog kon innemen"

Ook een andere oud-trainer van PSV zou volgens Degryse een goede keuze zijn. "Wie ook vrij is: Roger Schmidt, ex-Benfica, ex-PSV en ex-Leverkusen, al vrees ik wel dat hij Anderlecht onder zijn niveau zal vinden. Hij was trainer bij Benfica toen die in de achtste finales van de Champions League Club Brugge overdonderden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.