Priske op weg naar de uitgang bij Antwerp? "Onwerkbare situatie"

7 maart 2022 om 11:00

Brian Priske heeft zijn hachje zondag gered bij Antwerp, maar voor hoe lang? Tijdens de rust kwam het zelfs tot een aanvaring met voorzitter Paul Gheysens. Peter Vandenbempt gelooft niet dat Priske nog lang kan aanblijven,. 

"Chapeau voor coach Brian Priske dat hij de confrontatie met zijn baas is aangegaan en dat hij zijn spelers verdedigd heeft", aldus Vandenbempt bij Sporza. "Hij weet wat daarvan de gevolgen kunnen zijn. Zo ontstaat er natuurlijk wel een onwerkbare situatie. Als een conflict tussen de trainer en de grote baas van een club zo openlijk op straat ligt en die eigenaar dan blijkbaar ook nog eens roept dat de trainer eruit gaat waar iedereen bij staat, dan is er geen weg terug, lijkt mij."

Antwerp staat hoe dan ook voor een lastige beslissing. "Als je nu Priske aan de deur zet, zet je ook de kleedkamer op stelten. Want die heeft zich, ook dankzij het verzet van Priske, nadrukkelijk achter de coach geschaard."

Zondag krijgt Antwerp opnieuw een moeilijke opdracht. Het moet dan namelijk op bezoek bij Anderlecht, een belangrijke concurrent voor Play-Off 1.