Cuypers (ex-Gent) scoort er twee in knotsgekke partij: 4-3 in 92e minuut

4 juli om 13:59

Hugo Cuypers heeft woensdag opnieuw indruk gemaakt in de MLS door twee cruciale doelpunten te scoren voor Chicago Fire. Zijn ploeg won uiteindelijk met 4-3 tegen Philadelphia.

De wedstrijd kende een tumultueus verloop waarbij Chicago aanvankelijk de leiding nam via Maren Haile-Selassie, maar al snel tegen een 1-3 achterstand aankeek door treffers van Chris Donovan, Daniel Gazdag en Jack McGlynn.

Cuypers gaf Chicago nieuwe hoop door in de 82e minuut te scoren en de achterstand te verkleinen tot 2-3. Kort daarna bracht Gaston Gimenez de stand op 3-3 met een doelpunt in de 89e minuut. In de toegevoegde tijd wist Cuypers opnieuw te scoren, waardoor hij Chicago de overwinning bezorgde met een laatste goal in de 92e minuut.

In een andere wedstrijd kwam Brecht Dejaegere ook in actie en scoorde drie minuten voor tijd voor Charlotte in hun 1-2 nederlaag tegen Inter Miami. Ondanks het verlies blijft Charlotte op de zesde plaats in de Eastern Conference met 32 punten.