Directeur van hotel over verblijf van Rode Duivels

Directeur van hotel over verblijf van Rode Duivels: “Werk nu al 30 jaar in de hotellerie”

4 juli om 13:42

Tijdens hun verblijf in het Schlosshotel Monrepos voor het EK hebben de Rode Duivels een diepe indruk achtergelaten op Marco Angas. Angas is de directeur van het hotel waar de Duivels gedurende het EK verbleven. Angas sprak met Het Nieuwsblad. 

Angas sprak lovend over de internationale sterren die zich heel normaal gedroegen. “Ik werk nu 30 jaar in de hotellerie. Ook tijdens het WK van 2006 verbleven hier gasten, maar zoals nu in contact komen met een team als de Rode Duivels en de hele entourage was echt veel leuker,” vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De klik met het team was er vanaf het eerste moment. Angas prees niet alleen de spelers en trainers, maar ook de technici, voedingsdeskundigen en kitmanagers. “Ze waren vriendelijk en beleefd. Ik overdrijf echt niet. Ik zeg gewoon zoals het is”, benadrukte hij. 

Bij de familiedagen genoot het personeel ook volop. Angas beschreef de sfeer als ontspannen en plezierig, met een springkasteel voor de kinderen en een soort familiebarbecue. Ondanks hun status waren de spelers verrassend bescheiden. “Het zijn supersterren, ze hebben zoveel geld, ze zullen toch een beetje verwaand zijn? Maar neen, ze waren heel bescheiden,” concludeerde Angas tevreden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.