Mata zag het fout lopen bij Club Brugge: "We werden afgetroefd"

13 maart 2021 om 22:04

Club Brugge is er vrijdag niet in geslaagd om de drie punten te pakken en speelde met 1-1 gelijk tegen Sporting Charleroi. In die partij werd Clinton Mata wel bekroond tot Man van de Match, maar echt tevreden was hij niet.

 "Ik had vandaag liever gewonnen dan 'Man van de Match' te zijn", reageert Mata op de officiële kanalen van Club Brugge. "Onze analyse is makkelijk: we hebben twee punten verloren. We konden hier een mooi resultaat halen, we zaten goed in de wedstrijd. Maar we maken het niet af. Hierdoor verliezen we twee punten", zegt Mata.

De verdediger weet ook waar het fout is gelopen bij Club Brugge. "Charleroi toonde in de tweede helft meer overtuiging. We gaven ons wel volledig, maar dan nog. In bepaalde duels werden we afgetroefd."

En zo boekt Club Brugge een bijzonder teleurstellend resultaat. "Dit is de eerste keer dat ons dit voorvalt sinds de start van het kampioenschap. We moeten hier nu lessen uittrekken. Ook bij het tegendoelpunt volgen we niet, dat is ontgoochelend", besluit Mata.