Fredberg reageert op de contractverlenging van De Cat

Fredberg wrijft zich in de handen: "Onder de indruk van zijn snelle ontwikkeling"

Vandaag om 20:19

Nathan De Cat besliste om zijn lot nog langer aan RSC Anderlecht te verbinden. De middenvelder ligt nu in Brussel onder contract tot medio 2027. Jesper Fredberg is in de wolken met de verse krabbel van De Cat. 

De Cat wordt al een tijdje gezien als een groot talent. Fredberg is blij hoe speler de voorbije maanden presteerde. “We zijn erg onder de indruk van de snelle ontwikkeling die Nathan doormaakt. Dat heeft hij ons ook getoond tijdens de voorbije zomerstage."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RSC Anderlecht (@rscanderlecht)

De CEO Sports weet wat Anderlecht in huis heeft. "Nathan is een zeer intelligente speler. We willen hem nu de kans geven om met het eerste elftal mee te trainen, om hem zo te laten wennen aan een hoger niveau en om zich fysiek nog verder te ontwikkelen."

Fredberg weet wat De Cat bezig houdt. "We delen zijn droom: hopelijk kan hij dit seizoen zijn debuut maken voor het eerste elftal, terwijl hij ook voldoende speelminuten zal krijgen met onze RSCA Futures."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.