Nathan De Cat over contractverlenging bij RSC Anderlecht

De Cat over contractverlenging bij RSC Anderlecht: "Voor mij de beste keuze"

Vandaag om 16:34
Laatste update: om 16:34

Nathan De Cat verlengde zijn contract bij RSC Anderlecht tot 2027. De middenvelder is al sinds zijn tiende jaar actief in de jeugdopleiding van paars-wit.

Nathan De Cat is erg te spreken over het verlengen van zijn contract. "Zowel ik als mijn familie zijn heel blij met deze contractverlenging. Het is voor mij de beste keuze om mijn ontwikkeling verder te zetten bij RSC Anderlecht", meldt de middenvelder op het officiële kanaal van RSC Anderlecht.

De jeugdinternational trainde al meerdere malen mee met het eerste team van RSC Anderlecht. Ook speelde De Cat al mee in vriendschappelijke wedstrijden tijdens de voorbereiding. "Ik heb hier al veel kunnen leren van mijn eerste stapjes bij de A-ploeg", aldus De Cat.

De Cat hoopt zijn debuut voor RSCA in de Jupiler Pro League snel te kunnen maken. "Mijn droom is om dit seizoen mijn debuut te kunnen maken bij de eerste ploeg in het Lotto Park."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.