LIVE-Discussie: Zorgen nog groter voor Club Brugge, rood voor Onyedika

Vandaag om 22:04
Laatste update: om 22:04

De Belgische competitie opent speeldag 9 meteen met een leuke partij tussen Sporting Charleroi en Club Brugge. Rik De Mil mag "de ploeg van zijn hart" Club Brugge met enig vertrouwen ontvangen na een goed seizoensbegin.

Na een moeilijk seizoen kon De Mil alles doen omkeren bij Charleroi, waarmee hij voorlopig strijdt voor een plekje in Play-Off 1. De Carolo's hebben net een gelijkspel tegen RSC Anderlecht achter de rug en staan vijfde in de stand. Kan De Mil, die eerder nog aangaf dat Club Brugge de ploeg van zijn hart is, ook Blauw-Zwart punten afsnoepen?

Opstelling Charleroi:

Bij Club Brugge werd het voorlopig een seizoen met ups en downs. Het wilde er in het seizensbegin meteen staan, maar de landskampioen leed op acht partijen al vier keer puntenverlies en heeft momenteel al zes punten achterstand op leider KRC Genk. Aan coach Nicky Hayen nu de opdracht om het tijd te doen keren.

Opstelling Club Brugge:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
vrijdag 27 september 2024
Stadion
Stade du Pays de Charleroi
Aftrap
20:45
Scheidsrechter
Verboomen