Thorsten Fink met volledige fitte selectie

Fink beschikt over fitte selectie: "Iedereen wilt spelen, maar zorgt niet voor problemen"

Vandaag om 16:19

Thorsten Fink en KRC Genk kunnen in de wedstrijd tegen KAA Gent weer beroep doen op twee spelers die afwezig waren met een blessure. Carlos Cuesta en Nicolas Stallberger keren terug in de wedstrijdselectie.

Fink kan in de wedstrijd tegen KAA Gent weer beroep doen op Cuesta en Sattlberger. "Ik ben blij om de aanwezige kwaliteit in de selectie te zien", aldus de trainer bij Het Belang van Limburg."Dat is ook goed, met deze wedstrijd tegen Gent in het vooruitzicht. Zij zijn een goed team, dat bovendien actief is in de Conference League. Ik heb maar een stukje van hun wedstrijd van gisteren tegen Molde gezien, maar ik ken hun kwaliteiten."

Dankzij het terugkeren van de twee spelers beschikt Fink over een volledig fitte kern. "Iedereen wilt natuurlijk spelen", vertelt Fink. "Maar op dit moment zorgt dat niet voor problemen bij ons. In de bekerwedstrijd volgende week tegen Beveren zal ik wel vier à vijf wissels doorvoeren. Zelfs Mike Penders in doel zetten, behoort dan tot de mogelijkheden."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.