Reactie Muslic na nederlaag Cercle Brugge in Conference League

Muslic na blamage Cercle Brugge: 'Ik moet kalm blijven om mezelf te beschermen'

Vandaag om 11:16

    Miron Muslic kreeg het zwaar te verduren na het verloren Conference League-duel van Cercle Brugge op bezoek bij Vikingur Reykjavik (3-1). Muslic koos ervoor om een aantal wisselspelers op te stellen, maar dat pakte niet goed uit. Na afloop reageerde de Bosniër als volgt. 

    "Ik moet kalm blijven om mezelf te beschermen. Ik wil me verontschuldigen aan de meegereisde fans. Het was niet mogelijk om op ons best te presteren. Dit is pijnlijk. Na de zege tegen St. Gallen waren we klaar om door te stomen in Europa. Dat is niet gelukt. We hebben terecht verloren", zo citeert Het Laatse Nieuws Muslic na afloop.

    Muslic en het bestuur van Cercle Brugge lagen niet op een lijn, wat betreft de ambities van de club. Muslic zou de opdracht hebben gekregen om de voorkeur te geven aan de Jupiler Pro League, maar daar zou hij zelf niet mee eens zijn. "Ik neem altijd verantwoordelijkheid. Voor de dingen die ik beslis. Wat deze verplaatsing betreft, hadden we als hele organisatie beter moeten doen. We hebben twintig fitte spelers, maar toch neem je de beslissing om zeven à acht spelers thuis te laten en vier beloften mee te nemen", concludeerde Muslic daaruit. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.