Hans Vanaken voor AC Milan – Club Brugge in Champions League

Vanaken voor AC Milan – Club Brugge: “Die druk kan verlammend werken”

Vandaag om 13:32

Hans Vanaken en Club Brugge gaan na de zege tegen KVC Westerlo met een goed gevoel richting Milaan. Vanaken vertelt dat Club Brugge top zal moeten zijn om een resultaat te behalen tegen AC Milan. De Rossoneri behaalden tot nu toe 0 op 6 in de Champions League.

Vanaken legt uit waarom Club Brugge top zal moeten zijn tegen AC Milan. “Ze hebben verschillende spelers die persoonlijk het verschil kunnen maken: Pulisic, Leao, Morata... Het zal belangrijk worden hun sterkstes te neutraliseren en ook zelf nog op zoek te gaan naar kansen”, citeert Het Laatste Nieuws Vanaken.

Vanaken geeft aan dat de 0 op 6 van Milan mogelijk in het voordeel werkt voor Club Brugge. “Voor hen is dit toch een match met veel druk op, ze zullen moeten winnen en dat kan eventueel in ons voordeel spelen, als die druk wat verlammend werkt. Misschien komen er zo ook wat ruimtes voor ons. Al staat het vast dat we vooral zullen moeten overleven”, geeft Vanaken aan.

Tot slot benadrukt Vanaken dat een stunt mogelijk is voor Club Brugge. “In Leipzig zijn we recent al gewonnen, we hebben een punt gepakt bij Atlético... Het is inderdaad opvallend dat we eigenlijk makkelijker winnen uit dan thuis. Misschien heeft het wel wat met onderschatting bij de tegenstander te maken”, besluit Vanaken.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.