Gazzetta voorspelt basiself AC Milan tegen Club Brugge

Gazzetta voorspelt nog een kwaliteitsinjectie voor Milan tegen Club Brugge

Vandaag om 11:17

Club Brugge kijkt reikhalzend uit naar de verplaatsing naar AC Milan. In San Siro is het devies voor elke Belgische ploeg: niets moet, alles mag. Voor de thuisploeg ligt dat enigszins anders. Na twee eerdere nederlagen in deze Champions League staat het mes al op de Milanese keel. Paulo Fonseca zal zijn sterkste elf de wei insturen.

Afgelopen weekend moest de Milan-coach nog enkele knopen doorhakken met het oog op het drukke programma. Theo Hernandez was sowieso geschorst, Rafael Leão bleef dan weer negentig minuten op de bank of in de opwarmingszone. I Rossoneri klopten Udinese met 1-0, maar zagen af in de tweede helft na een vroege rode kaart voor Tijjani Reijnders.

Tegen Club Brugge zullen zowel Hernandez als Leão weer van de partij zijn, voorspelt La Gazzetta dello Sport. Dat scheelt een flinke slok op de borrel, want beiden vormen doorgaans een razend gevaarlijke linkerflank. Voor het overige zou Fonseca dezelfde negen namen opstellen. Met onder meer Mike Maignan, Christian Pulisic en Alvaro Morata loopt er nog ander schoon volk rond in San Siro.

Vermoedelijke opstelling van AC Milan volgens La Gazzetta:
Maignan - Emerson, Thiaw, Pavlovic, Hernandez - Fofana, Reijnders - Chukwueze, Pulisic, Leao - Morata

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.