Vincent Kompany voor FC Barcelona - Bayern Munchen in Champions League

Kompany tankt vertrouwen voor clash tegen Barcelona: "Wij zijn Bayern, wij moeten altijd winnen"

Vandaag om 12:17

Zaterdagmiddag tankte het Bayern München van Vincent Kompany nog eens vertrouwen met een deugddoende 4-0 overwinning tegen VfB Stuttgart. Woensdag staat de clash met FC Barcelona op het programma. Kompany wil ook daar voor de volle buit gaan. 

Kompany was na afloop maar al te blij met de prestatie tegen Stuttgart. "Ik heb voor de match met plezier naar Stuttgart gekeken. Ik heb veel gezien. Ze zijn zeer, zéér goed georganiseerd. Daarom ben ik heel gelukkig met hoe de wedstrijd verlopen is", citeert Bild de ex-Rode Duivel. 

En terecht. Bayern speelde een zeer sterke wedstrijd, met een ruime zege als logisch resultaat. Ook woensdag zal het niveau minstens even goed moeten zijn om de zege te pakken in de Champions League. "Wij zijn Bayern München. Wij moeten altijd winnen", is Kompany duidelijk. "Barcelona is natuurlijk een ploeg met een grote geschiedenis, maar wij houden van dit soort wedstrijden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.