Royal Antwerp FC B 2-1 KFC Dessel Sport

Live feed van Dessel Sport tegen beloften van Antwerp windt er geen doekjes om: "Arbiter 2 Dessel 1"

Vandaag om 13:40
Laatste update: om 13:43

Zaterdag namen de beloften van Royal Antwerp FC het in eigen huis op tegen KFC Dessel Sport. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor rood-wit. Bij de bezoekers voelde men zich duidelijk bestolen door de arbitrage. 

De live feed van Dessel sprak boekdelen. Al na het halfuur begon men zich te irriteren aan het spel van RAFC B. 'We moeten wederom opmerken dat onze tegenstander niet vreemd is van het nodige toneelspel. Enkele keren gaan ze als stervende zwanen met het nodige geluid naar de grond om zodra het fluitje klinkt recht te springen', klonk het. 

Ook bij de 2-1 van de thuisploeg, zag men bij Dessel de arbitrage in de fout gaan. Volgens de live feed was er sprake van handspel. 'Zowel arbiter als lijnrechter flateren hier en weigeren hiervoor in te grijpen. Heel grof gezegd, we worden hier ouderwets genaaid door de arbitrage', staat er te lezen. 

Aan het eindsignaal was de maat dan ook vol. 'Nu maakt een van de invallers hands, voelt hij iets als hij de bal mee wil nemen en gaat hij liggen alsof hij een vuist in zijn gezicht gekregen heeft, niet de eerste keer vanavond dat ze hun acteertalent laten zien', klonk het streng. 'De arbiter geeft wederom geen kaart. Alles dat een rood shirt heeft kan vanavond overal mee wegkomen bij deze arbiter.'

'Afgelopen. We kunnen het zonder schaamte zo opschrijven: Arbiter 2 Dessel 1.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.