Johan Boskamp over ontslag Tedesco bij Rode Duivels

Boskamp over ontslag Tedesco bij Rode Duivels: “Niet meehuilen met wolven”

19 oktober om 23:16

Johan Boskamp blikt terug op de afgelopen interlandperiode van de Rode Duivels. De analist hoorde dat een gedeelte van het publiek riep om het ontslag van bondscoach Domenico Tedesco. Boskamp is het niet eens met de roep van de supporters.

Na de nederlaag van de Rode Duivels klonk er een roep om het ontslag van Tedesco. Boskamp kreeg bij Het Belang van Limburg de vraag of hij zou hebben meegeroepen als hij onderdeel van het publiek was bij de Rode Duivels.

“Ik kan niet eens Frans! Nee joh, die spreekkoren sloegen helemaal nergens op. De Rode Duivels speelden gewoon een goeie wedstrijd. Alleen het scorend vermogen ontbrak. Mij ga je niet snel zien meehuilen met de wolven. Zeker niet als er geroepen wordt om het ontslag van een trainer”, deelt Boskamp.

Boskamp geeft aan dat Tedesco aan het bouwen is aan een nieuwe ploeg bij de Rode Duivels. “Zo somber als sommige analisten het laten uitschijnen, is het ook weer niet. Courtois zien we niet meer terug onder deze bondscoach, maar haal de Kev en Romelu er weer bij en je hebt toch nog altijd een aardig ploegje. Voorlopig krijgt hij van mij nog altijd het voordeel van de twijfel”, besluit Boskamp.